50.000 klanten is niet genoeg, dus mobiele provider *bliep vernieuwt: ‘Bellen voor 50 cent per dag’

Anderhalf jaar geleden zetten enkele jongeren de mobiele provider *bliep in de markt, vanuit het geloof dat zij het verschil kunnen maken. Veel mensen waren sceptisch en niemand geloofde dat er ruimte was binnen het overvolle landschap van providers. Geen enkele krant besteedde aandacht aan de lancering van het jongerenmerk. Onterecht, blijkt nu. Eerder in 2013 werd *bliep winnaar van de prestigieuze prijs ‘Startup of the year’ van The Next Web en wonnen ze de PIRA Award voor de eerlijkste campagne.

Tot op heden werd er nogal geheimzinnig gedaan over het aantal gebruikers van de dienst (tijdens een presenatatie op het KJ13-congres werden vragen daarover niet beantwoord), maar in een persbericht meldt *bliep nu inmiddels gegroeid te zijn naar meer dan 50.000 klanten en nog veel meer fans. In plaats van stilzitten en genieten van het succes doen deze jonge rebels van de telecomwereld juist het tegenovergestelde: het helemaal opnieuw uitvinden van *bliep.

“De wereld verandert zo snel dat je jezelf constant opnieuw uit moet vinden”, aldus Freek Gille, 17 jaar en verantwoordelijk voor de productontwikkeling van *bliep. Daarom is gisteren een geheel nieuwe app, website en vormgeving live gegaan. Ook het product zelf is vernieuwd. “Elke *blieper heeft nu de keuze: voor 50 cent per dag kun je de hele dag internetten, sms’en en bellen met *bliep-gebruikers. Voor 50 cent extra bel je de hele dag naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Wil je sneller mobiel internet? Dan zet je dit aan, ook voor 50 cent extra. Op de website en via de app kun je elke dag van tarief wisselen.”

Als je dan een bedrijf bent dat gerund wordt door jongeren, hoe leuk is het dan om naast allemaal super talentvolle jonge DJ’s de hipste oma van de dance scene uit te nodigen? Dus kwam de 73-jarige DJ Mamy Rock speciaal voor de relaunchparty van *bliep voor het eerst naar Nederland. De kaartjes die *bliep weggaf aan haar trouwste fans waren zo gewild dat er grof geld voor werd geboden op het internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Congres Kids en Jongeren website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024