Sport & Spel

Sporten is goed voor de mens, dus Univé is hoofdsponsor NK Knikkeren 2013

Momenteel is het Nederlands Kampioenschap Knikkeren bezig, voor de twaalfde keer alweer. In 22 gemeenten vinden in april, mei en juni voorrondes plaats; in deze lokale kampioenschappen strijdt een groot aantal basisscholieren van groep 3 t/m 8 om een plaats in de grote finale, op zaterdag 22 juni 2013 in Dierenpark Amersfoort. En wat is dan een logische organisatie om dit allemaal mogelijk te maken? Inderdaad: voor het tweede jaar is verzekeraar Univé de hoofdsponsor van het evenement.

Met de ondersteuning van het NK Knikkeren hoopt Univé het buitenspelen te stimuleren. Sporten en bewegen is immers goed voor de mens, en het belang hiervan wordt onderstreept door middel van het sponsorschap van diverse sportevenementen waaronder het NK Knikkeren. "Het is een mooie buitenactiviteit voor jong en oud" en "van buitenspelen komt buitensporten", denkt men.

Op de actiewebsite kunnen via het beantwoorden van een heel eenvoudige vraag kaarten gewonnen worden om naar de finale (en de dierenparkdieren) te gaan kijken.

Previous ArticleNext Article
Sinds 2000 schrijf ik over jongerenmarketing en aanverwante zaken, per september 2012 als hoofdredacteur van kidsenjongeren.nl. Gewoon omdat het kan en omdat dit de allerleukste doelgroep is. Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. Ter informatie, ter inspiratie. Reacties kan je hieronder plaatsen, vragen en ideeën kan je mailen naar dennis@kidsenjongeren.nl, overige interesses kan je volgen via @dhoogervorst op Twitter, linken kan via LinkedIn en Last.fm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kids en Jongeren Marketing blog website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright © 2021